Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve başka renkleri vurgular.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine elan detaylı veri tevdi etmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanılgı yapmadan satın alabilirsiniz.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kullanışlı bir şekilde istediğiniz her şeyi harika bir şekilde boyayabilirsiniz.

Denk sarrafiyelığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Mobilya ve aşiyan dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, yanında birokkalı rengi bile kullanmaya dayanak oluşturur. Mecra odasından balkona denli geniş tasarruf meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim kayranı sunan Bellona farkıyla henüz hayırlı seçimlerle kullanabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir âlem katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle harmoni esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki veya elan zait rakik karşı halinde uygulayın. Bu, henüz denktaş bir şümul katkısızlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

This website is using a security service antrasit gri boya to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could sprey boya trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Sakin, huzurlu ve dinlendiren iç mekanları tevlit etmek muhtevain antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları tabii ve organik bir çekicilik oluşturacağından, antrasitle omuz omuza kolay kullanılabilir.

Tabii ışıkla harmanlandığında yahut derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Antrasit hummalı ve derin gri tonlarına malik olup umumiyetle antrasit gri boya mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın derunindeki antrasit minerallerinden ilham allıkınarak vüruttirilen bu renk tonu çağdaş tasarımlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve daha kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit tonları döşek odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir dünya oluşturabilir. Bu renk diğer renklerle kombin edilerek mecra odasına kişisel bir dokunuş eklemeye imkân tanılamar.

Report this wiki page