Büyülenme Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz açık gri duvar boyasıdır.

Siz bile gri duvar boyası karşı haber sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler beyit sinei tenvirat sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu üslup armatürler antrasit rengin dip ve kibar tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Hafif ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa üzere mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel dizaynına çağdaş bir çekicilik şimendifer.

Ak pak ve ilgi çeken bir gri tonu olan parlayan gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda degaje gri, bej, krem rengi, kahverengi kabilinden renkleri tercih edebilirsiniz.

Koz, meşe, çam kabilinden ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda evet antrasit duvar boyas da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

Daha dargın tonlarla bile kullanıldığında rahatlatıcı bir hasiyet yaratırken, canlı renklerle baş başa kullanıldığında elan çatal yürekli ve çağcıl bir görünüm antrasit gri dekorasyon sağlar.

Gri ve siyaha yaklaşan tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler sinein mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak nokta kırmızııyor.

Her dilde sırasıyla aşağıdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da horda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit kalın ve dip gri tonlarına malik olup çoğunlukla mat antrasit gri dekorasyon ve opak bir görünüme sahiptir. Doğanın içindeki antrasit minerallerinden ilham aldatmaınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl düşüncemlarda sıklıkla tercih edilir.

Renk sıcaklığı da ışıklandırma seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken itici renk tonları enerjik ve canlı bir ağırlık sunabilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili gibi yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olabilir. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page